3-vaiheinen, tuloksellinen hoito-ohjelma ihollesi

PHYRIS on edistyksellinen hoitosarja, jonka ainutlaatuinen 3-vaiheinen hoito-ohjelma saa ihosi hehkumaan nuorekkaana ja hyvinvoivana. Maailman johtavat kosmetiikka-alan tutkijat, dermatologit ja kokeneet kosmetiikkakemistit ovat kehittäneet PHYRIS-tuotteet, jotka valmistetaan uusimmalla teknologialla lääketeollisuudessakin käytettyjen standardien mukaisesti.

Tuotteissa käytetään luonnosta saatavia ensiluokkaisia vaikutusaineita. Tule kokemaan Phyris ihonhoitotuotteiden ylellisyys SKY- kosmetologillesi kauneushoitola RosaLindaan.

Artdeco meikkisarja

artdeco logoArtdeco on saksalainen ammattimeikkisarja. Ammattilaisen avustamana löydämme sinulle sopivat sävyt esimerkiksi kesän juhliin. Olet tervetullut ihailemaan ja testaamaan meikkejä RosaLindaan.

 

Juliana Nails & Juliana Lashes

Juliana Nails on itävaltalainen rakennekynsisarja. Tuotteet ovat laadukkaita ammattilaistuotteita.

JULIANA NAILS

 

 

 

Juliana Lashes on itävaltalainen ripsipidennyssarja. Tästä sarjasta löytyy kaikki tarvitsemasi tuotteet laadukkaisiin ripsienpidennyksiin.

JULIANA LASHES

 

 

 

Forever Living Products

Forever on maailman suurin Aloe Vera tuotteiden viljelijä.

Aloe vera on subtrooppinen kasvi, joka pystyy varastoimaan paljon vettä. Sen lehdissä on hidasjuoksuista geeliä, joka juuri veden lisäksi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Forever Aloe Vera tuotteisiin RosaLindaan!